طرز تهیه مارمالاد توت سیاه توت قرمز شاه توت

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه توت قرمز شاه توت بدون ژلاتین با پودر ژله xvc jidi lhvlhghn j j sdhi

مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهای بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت سبک زندگی ایرانیان همراه باشید.

مارمالاد شاه توت
مواد لازم
شاه توت ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
زمان لازم برای آماده سازی ۱۲ ساعت و پخت ۴۵ دقیقه

همچنین ببینید : طرز تهیه مارمالاد هلو با پودر ژله شف طیبه

دستور تهیه
ابتدا دم شاه توت‌ها را بگیرید و آن‌ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
پس از آن توت‌ها را کمی له کنید و لایه لایه شکر روی آن بریزید. یعنی یک لایه توت بریزید و یک لایه شکر.
آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.
پس از ۱۲ ساعت آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید و در اواسط پخت به مارمالاد اضافه کنید.
در پایان اسانس وانیل و کمی آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را در ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم مارمالاد شاتوت
توت سیاه ۵۰۰ گرم
شکر ۳۵۰ گرم
پودر ژله ½ بسته

دستور پخت مارمالاد شاتوت

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد شاتوت ابتدا شاتوت ها را تمیز می کنیم و دم اضافی توت ها را می گیریم، در صورتی که توت ها نیاز به شستشو داشتند، آنها را به آرامی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله شاتوت ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند، سپس پوره شاتوت ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه شاتوت ها به نقطه جوش رسیدند، شکر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود و مارمالاد به قوام برسد. پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد روی ان کف جمع می شود که باید کف ها را دور بریزیم.

مرحله چهارم

دور ریختن کف های روی مارمالاد باعث می شود که رنگ مارمالاد در پایان پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به غلظت مناسب رسیده است کمی از انرا داخل یک قاشق می ریزیم و صبر می کنیم تا سرد شود.

مرحله پنجم

حالا شهد مارمالاد را بین دو انگشت خود تست می کنیمف اگر حالت آبکی داشت یعنی مارمالاد به قوام نرسیده است ولی اگر حالت مانند عسل داشت و بین دو انگشت کش می آمد یعنی مارمالاد ما به غلظت کافی رسیده است.

مرحله ششم

پس از اینکه مارمالاد به قوام رسید، پودر ژله را اضافه می کنیم و پس از اینکه پودر ژله با دیگر مواد یکدست شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در پایان مارمالاد شاتوت را در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربای بالنگ به شکل گل فوت و فن

چند نکته

بهتر است که مربا را در یک قابلمه لعابی درست کنید

برای تهیه مربا و مارمالاد شاه توت آب استفاده نمی‌کنیم.

در هنگام جوشیدن مربا کف‌های جمع شده روی مربا را بهتر است که با قاشق جمع کنید.

در هنگام جوشیدن مربا مراقب باشید که شربت آن سر نرود.

با توجه به اینکه شاه توت بسیار نرم است پس زمان زیادی برای پخت احتیاج ندارد.

شاه توت اغلب در دو رنگ قرمز و سیاه در بازار وجود دارد که معمولا رنگ قرمز آن کال و ترش است و خیلی از مردم طعم آن را دوست دارند. برای تهیه مربا بیشتر از نوع دیگر شاه توت که سیاه رنگ و تقریبا شیرین است، استفاده می‌شود.

بیان دیدگاه