طرز تهیه ترشی پیاز سفید مجلسی و کوچک

طرز تهیه ترشی پیاز سفید مجلسی و کوچک

طرز تهیه ترشی پیاز سفید مجلسی و کوچک
طرز تهیه ترشی پیاز سفید مجلسی و کوچک

ترشی پیاز سفید یکی از انواع ترشی های مجلسی کشور ایرانی است که طرفداران بسیاری زیادی دارد. این ترشی طعم بسیار خوبی دارد و برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از ترشی پیاز سفید در کنار غذاهای اصلی ایرانی مثل کباب کوبیده و کباب چنجه نیز استفاده می شود.

مواد لازم ترشی پیاز سفید

  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید به میزانی ک تا سر شیشه رو بپوشونه
  • نعنا خشک به میزان دلخواه
  • پیاز سفید ریز به میزان لازم
  • سیر 3 تا 4 حبه
  • فلفل سبز تند 1 عدد

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

  1. از پیازهای ریز و یکدست استفاده کنید تا ترشی بهتری داشته باشید. پیازها را پاک کنید و بشویید.
  2. سپس پیازها را آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی شان برود یا اینکه با دستمال خشک کنید.
  3. پیازها را داخل ظرف ترشی بریزید. توصیه می کنیم برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
  4. ظرف ترشی باید قبل از ریختن پیازها کامل خشک باشد چون رطوب باعث کپک زدن ترشی می شود.
  5. لا به لای پیازها از فلفل قرمز ، سیر و نعناع یا ترخون استفاده کنید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
  6. روی پیازها کمی نمک بریزید و شیشه را از سرکه پر کنید. برای این ترشی بهتر است از سرکه سفید استفاده شود.
  7. شیشه ترشی را به مدت 3 تا 4 هفته در جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی اماده مصرف شود.
  8. ترشی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید زیرا باعث خراب شدن ان می شود. وقتی ترشی اماده شد آنرا در یخچال قرار دهید.

منابع

بیان دیدگاه