طرز تهیه ترشی پیاز سفید مجلسی و کوچک
ترشی پیاز سفید یکی از انواع ترشی های مجلسی کشور ایرانی است که طرفداران بسیاری زیادی دارد. این ترشی طعم بسیار خوبی دارد و برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از ترشی پیاز سفید در کنار غذاهای اصلی ایرانی مثل کباب کوبیده و کباب چنجه نیز استفاده می شود.
مواد لازم ترشی پیاز سفید
- نمک 1 قاشق چایخوری
- سرکه سفید به میزانی ک تا سر شیشه رو بپوشونه
- نعنا خشک به میزان دلخواه
- پیاز سفید ریز به میزان لازم
- سیر 3 تا 4 حبه
- فلفل سبز تند 1 عدد
طرز تهیه ترشی پیاز سفید
- از پیازهای ریز و یکدست استفاده کنید تا ترشی بهتری داشته باشید. پیازها را پاک کنید و بشویید.
- سپس پیازها را آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی شان برود یا اینکه با دستمال خشک کنید.
- پیازها را داخل ظرف ترشی بریزید. توصیه می کنیم برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
- ظرف ترشی باید قبل از ریختن پیازها کامل خشک باشد چون رطوب باعث کپک زدن ترشی می شود.
- لا به لای پیازها از فلفل قرمز ، سیر و نعناع یا ترخون استفاده کنید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
- روی پیازها کمی نمک بریزید و شیشه را از سرکه پر کنید. برای این ترشی بهتر است از سرکه سفید استفاده شود.
- شیشه ترشی را به مدت 3 تا 4 هفته در جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی اماده مصرف شود.
- ترشی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید زیرا باعث خراب شدن ان می شود. وقتی ترشی اماده شد آنرا در یخچال قرار دهید.